Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2007 19:07 - Те просто са родени един за друг...
Автор: play Категория: Забавление   
Прочетен: 2456 Коментари: 0 Гласове:
0



Те просто са родени един за друг и е въпрос на време да се вземат

 

Пет въображаеми български двойки...

 

... и пет чуждестранни


СИЛВИЯ ДРАГОЕВА

ДАНИЕЛ ФИЛИПОВ, 
"Монитор", 25-26 август


СНИМКИ И КОЛАЖИ: МОНИТОР

Не слушайте какво говори Генерала за скъсването на връзката между чалгата и партията си. Нямаше ли да е хармонично, ако жената до него вместо Цветелина се казваше Ивана? Щеше, разбира се.

А как би погледнало обществото на една пищна и добре заснета от bTV сватба между Слави Трифонов и Глория? Силно положително.

Да си представим и съвършената двойка телевизионни водещи. Какво ще кажете за Бареков и Венета Райкова? Биха произвели доста новини, нали?

Имаме и други оригинални идеи за въображаеми, но логични двойки. Няма да ви разваляме удоволствието с предварително разкриване на целия списък.

В култовата си рубрика “5+5 този уикенд” днес “Монитор” реши малко да пофантазира. Но без това да е за сметка на сериозната аргументация.

Пет въображаеми български двойки...


1. Венета Райкова и Николай Бареков

Той става рано, за да води сутрешния блок на bTV, тя пък е нощна птица и вършее из най-горещите светски събития. Почти няма да се засичат в любовното гнездо, което е гаранция, че няма бързо да си омръзнат. И двамата “раждат” горещи новини в ефир. Райкова, като вади  с памук скандални самопризнания от събеседниците си, а Бареков като подвиква след всяко изречение “Имаме новина дами и господа”, надявайки се този път да е познал.

Това, че работят в конкурентни телевизии, може и да проблем, но не чак толкова неразрешим. Коритаров например първо работеше в bTV, а пък после скокна в ефира на Нова телевизия. Юксел Кадриев пък обратно – от Нова се трансферира в медията на Мърдок. А най-добре постъпва Миглена Ангелова. Тя е една от звездите на bTV, но това не й попречи да вземе дейно участие в шоуто на самата Венета “Горещо” в праймтайма на конкурентния канал...

 

 

2. Зейнеб Маджурова и  Митьо Пищова

 

И без това бившата синоптичка и още по-бивша биг-брадърка бленува за много известност и ходи по всички възможни светски събития с надеждата да припомни за себе си. Повече от отчаяни са PR статиите за нея в стил “известна с това, че е известна”, които доскоро ни дразнеха от различни седмични списания. Каква по-добра реклама обаче за Зизу от конкурсите на Пищова?

Хващаме бас, че тя би могла да спечели поне 3 от тях и най-сетне ще измести вечната победителка Ана-Мария.

Не е за пренебрегване и фактът, че Митьо не е спрял на отбелязва Х-чета в тефтера си със завоевания, въпреки декларираното във VIP Brother обещание, че вече ще бъде верен на любимата си жена. Богатият му опит е гаранция за бурни и страстни нощи с етническата туркиня...

 

3. Глория и Слави Трифонов

И двамата имат пристрастеност към успеха. Славата ги следва неотлъчно вече повече от десетилетие години. А и нали Слави вечно се жалва, че ергенлъкът му тежи и е време да се задоми с някоя “модерна дама”. Глория е хем модерна,  хем достойно красива за един от най-желаните ергени в България. Не е за пренебрегване и фактът, че Слави има афинитет към талантливи певици (например Алекс Раева), така че Глория, с която седяха заедно в журито на Music Idol, е една от най-подходящите. Тя от своя страна има нужда от силен мъж до себе си. Някой, който да вдъхновява песните и живота й. “Събрали сме се тук днес да съберем в свещен съюз.... кралицата на поп-фолка и владетеля на телевизионния ефир”. Би било страхотна церемониална фраза, нали?

 

 

4. Марта Вачкова и професор Вучков

 

Откъдето и да ги погледнеш са родени един за друг. Дори няма да има нужда от голяма промяна във фамилните имена. Каква идилия само, две телевизионни звезди заблестяват една до друга на небосклона!

Реално погледнато “Жените” на Марта е с по-висок рейтинг от “Размисли и страсти”. Със своята пословична логорея професор Вучков обаче би паснал идеално в предаването на булката си. Нравствените му поучения ще внесат леко пикантен привкус към скучната БНТ и ще раздвижат страстите в студиото. Има само един недостатък – “мъжът” в предаването на Марта обикновено присъства само като глас и всички ние несъмнено ще изгубим една колоритна телевизионна фигура. Затова пък какво истинско шоу ще са двамата, появявайки се заедно на светски събития...

 

5. Ивана и Бойко Борисов

Надали има учудени от тази комбинация. Ивана вече нееднократно показа симпатии към столичния кмет. Най-впечатляващо бе, когато му пя “Къв си ти бе, нямаш никакви комплекси” пред препълнената зала 1 на НДК и  милиони зрители пред малкия екран на наградите “Планета Пайнер”. След страстната реч на знойната  певица, която вместо благодарност за наградата “Мега звезда”  направи своеобразно обяснение в любов, Бойко не би могъл да остане безразличен. Кой мъж не си мечтае да бъде с фолк певица и тя да му пее “само по парфюм”?

Каквото и да говори генералът, че не желае да се правят асоциации между ГЕРБ и чалгата, ние знаем къде е истината. Когато говорим за Бойко, се сещаме за Ивана, и обратното.

 

 

... и пет чуждестранни

 

1. Дейвид Бекъм и Парис Хилтън

Макар, че Виктория изглежда наистина идеалната половинка за Дейвид, все пак, всеки ден боб не се яде.  Парис е също толкова разглезена и префърцунена като кака Бекъм, но поне ще му спестява откъм пластични операции. Също така, богатата хотелска наследница може да се похвали  с доста по-успешна певческа кариера и участие в няколко блудкави филма. Получава хонорари и за почти всяка своя поява на светско парти. Моментът за размяната е идеален, докато Пош се разсейва с подготовката на турне със “Спайс Гърлс”...

 

962101

Парис няма само да харчи парите на Дейвид като кака си Виктория, а може и да докарва по някой-друг долар в семейния бюджет.

 

2. Ана Курникова и Фреди Люнгберг

И двамата са повече модели, отколкото спортисти. Млади,  красиви, известни и руси. Почти никой вече не помни спортните им изяви, но рекламите им заливат целия свят като носят милиони долари приход. Ана е най-известна с пропагандирането на сутиени и ръчни часовници. Шведът Фреди, който упорито отрича да е гей, рекламира най-вече мъжко бельо.

Поне едно е сигурно - няма да останат гладни ако се контузят фатално.

 

962102

Ана и Фреди винаги са били повече манекени, отколкото спортисти.

 

2. Снууп Дог и Наоми Кембъл

Най-известното куче в рап индустрията има нужда готина кучка. По-голяма такава от Наоми в светските среди няма. И на бой носи, и бие здраво. Черната перла, която преди години се пробва и като певица, отчаяно се нуждае от ментор и солиден продуцент, защото като всички знаем моделството е до време. Да не забравяме и общите им проблеми с алкохола и наркотиците. Няма начин това да не ги сближи още повече...

 

962103

Най-известното куче в рапа и най-известната кучка в модата. Истинско чудо е, че още не са се събрали.

 

4.Джордж Майкъл и Бритни Спиърс

Всички сме свидетели на депресиите и кризите на Бритни, които сякаш нямат край. През последната година една от най-сияйните звезди на попмузиката тотално изгуби имиджа си и се превърна в посмешище. На всичко отгоре е полудяла да ражда деца отново, и отново. Ето затова й предлагаме половинка, нежелаеща, а може би и неспособна да й направи още дечурлига. Джордж от своя страна ще е доволен от гласовитото девойче. Да не забравяме навика й да се стриже нула номер, което доста я оприличава на представител на другия пол. А това, както знаем, никак не е без значение за Майкъл, Джордж Майкъл. 

 

962104

Джордж и Бритни ще бъдат перфектната двойка на поп-музиката – без опасност от непредвидени отпуски по майчинство.

 

5.Джей Ло и Джей Зи

Или просто Джей-Джей. Вярно е, че по този начин мистър Зи просто ще замени една дебелана с друга, но поне новата освен певица е и прилична актриса. За Беонсе последното не е така сигурно.

Отбелязваме неслучайно  трудностите, които ще има Джей Зи със задачата да пренесе булката на ръце през прага на новия им дом. Но поне ще го топли мисълта, че ако изпусне Джен и повреди “златното” й дупе ще получи сериозна зестра от застраховката на задните части на латино дивата...

 

962105

Джей Джей биха били не само една тежкотоварна, но и доста богата семейна двойка

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: play
Категория: Забавление
Прочетен: 398253
Постинги: 61
Коментари: 14
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930