Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2007 19:16 - Eurosex
Автор: play Категория: Забавление   
Прочетен: 2325 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Еurosex

За ползите от римейка „Похищаването на Европа”


/Статия на Симона Мирчева в рубриката ЖЕНИТЕ на Playboy #58, януари 2007/

Докато си търсим подаръците под елхата, преходът може да е приключил, а може и да не е. Това вече няма особено значение. За новата 2007-а година получаваме право за участие в масовката на монументалния
римейк „Похищаването на Европа. Според този доста еротичен древногръцки мит, похотливият Зевс възжелал прекрасната Европа и за да я докопа се престорил на благоуханен бик. Девойката си играела с дружки, гръмовержецът се увъртял около нея, примамил я да поседне върху гърба му и я отнесъл през морето чак на остров Крит, където я прелъстил и изоставил.

В нашия римейк Европа не е в първа младост, на Зевс гръмотевиците му не работят, но все трябва да има някаква полза за сексуалния живот на нацията от това, че българските политици играят ролята на благоуханния бик навън, докато у нас се държат като обикновени магарета.

 

Идва краят на постоталитарната депресия. Напоследък тя кулминира в опасно затихваща избирателна активност на населението и в безрадостна статистика, според която всеки пети мъж във възрастта между 40 и 60 години има проблеми с ерекцията. И как да няма, когато в продължение на повече от три петилетки гледа как едни и същи мазни партийни машини за гласуване представляват интересите му в парламента. Ако бях мъж, и аз щях да имам проблеми с ерекцията.

Нещата обаче са отишли по-далеч от моята солидарност и вече дори мъже без оплаквания се отклоняват от нормалния сексуален живот в мизерни посттоталитарни практики. Възбуждат се докато пътуват в градския транспорт, например. Но не от облите задници на незнайни спътници, което си е в реда на нещата, а от вибрациите, предизвикани от софийските улици. Един доктор обясни явлението научно – 50 херца каквито и да било вибрации били напълно достатъчни, за да възбудят всеки здрав мъж.

За някои може да са достатъчни, но за един уважаващ себе си европейски член такъв полов живот е недопустим. След 45 години ведомствен социалистически секс и 17 години  чалгизиран посттоталитарен секс, от 1 януари започва ерата на eurosex-а. Ние трябва да дадем най-доброто от себе си. Тук министърът на държавната администрация, който отговаря  за опазването на буквата “в” в еврочленството, ни напомня да бъдем патриоти и да изписваме “евро” и “евросекс”. Не е прав – думата “юросекс” изразява стегнато единството и противоречието между балканската и европейската ни идентичност, защото звучи като “юруш-на-секса”. Това я зарежда със закономерен ентусиазъм от очертаващия се край на посттоталитарната депресия и ерекциите от асфалтови дупки.

 

Управляващите вече обмислят как да редуцират семантично думата “чужденец” и как да ни задължат да я употребяваме само за лица, които живеят извън ЕС и Швейцария. Предвидливо - ако новите ни братя и сестри случайно отворят речника на Геров ще видят, че старата българска дума за чужденец е била “ебанец”, а за чужденка “ебанка”.

 

В навечерието на присъединяването беше публикувано антропологично изследване, което окончателно доказва принадлежността на българския водопроводчик към европейската раса - полският водопроводчик с нищо не е по-автентичен от него и старите европейци отсега му се плашат. А щом се плашат, те вече му признават известно сексуално превъзходство. Евроскептиците мрънкат, че тъй като представлявало нещо като политически борд, еврочленството всъщност не било освобождаващ ами брутално дисциплиниращ политически акт. Той по-скоро би потиснал някои жизнени функции на населението, отколкото да ги стимулира. Да си мрънкат. Въпреки няколко енергични покушения на холандската евродепутатка Елс де Грьойн върху него, еротичният рейтинг на евробюрокрацията в началото на 2007-а е убийствено по-висок от този на българския политически елит. Последният вече не е в състояние да възбуди никого освен себе си. Затова нека си пожелаем успех в юросекса и да се помолим да ни отмине прокобата на една ясновидка, която предсказа, че с влизането ни в Евросъюза той тутакси щял да се разпадне.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: play
Категория: Забавление
Прочетен: 396809
Постинги: 61
Коментари: 14
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031