Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2006 14:01 - Две популярни лъжи
Автор: play Категория: Забавление   
Прочетен: 5297 Коментари: 5 Гласове:
0



Попитайте жените какви мъже харесват и какво мислят за моралния си облик. Каквото и да отговорят, обезателно ще ви преметнат

 

Две популярни лъжи

 

КИРИЛ БАРОВ


(статия от Playboy Forum #57, декември 2006)

Обикновено когато някой тарикат ти повтори десет пъти, че днес е вторник, можеш да бъдеш сигурен, че вече е станало петък. Очевидните неща няма смисъл да бъдат изтъквани, освен ако някой не иска нещо да те преметне. Така е и с жените.

Попитайте дамите какви мъже харесват и ще чуете една и съща опашата лъжа – че си падат по пичаги с чувство за хумор и с чувствителни души на теменуги. Което са пълни шменти капели. Избраникът може да бъде и грозноват, дори и беден като църковна мишка, но задължително трябва да ръси майтапи на поразия. Ами ако беше така, смешниците Кольо Анастасов или Георги Калоянчев щяха да имат много повече бройки, отколкото един Леонардо ди Каприо, например.


Знайно е какво харесват жените у мъжа – малкия задник, яката патка и още по-набъбналия портфейл. И за да не ги заподозрат, че са с мислене на мутреси, те от вторника правят петък и уж задълбават в характера. Но досега не ми е известно и една дама да се е овлажнила от хубавия характер на партньора си. А съм видял другото. Дори и свестни жени да правят даже невъзможното, само и само да се понравят на някой полуидиот с дебел врат (виж например фолк певиците). Виждал съм и другото - иначе свестни мъже, които малко да се позамогнат, веднага си купуват джипка, на която лепват номер с повтарящи се цифри. Просто, защото се досещат, че правейки се на борчета ще отметнат много повече бройки.

 

Другата много разпространена лъжа сред женското царство е – “аз не съм такава, за каквато ме мислиш!”. От скромния си опит с дамите съм се уверил, че в 101 процента от случаите, те са си точно такива, за каквито ги мислим. Знайно е, че повечето жени си падат малко курви. Това не е моя констатация, а го има и в Библията. Затова според светото писание, когато Ева и нейните посестрими влязат в репродуктивната си роля им се скъсват задниците от болка в буквален и в преносен смисъл. Докато в същото време Адамовци мяткат безгрижно питиета в бара, без да са загубили нищо в процеса, освен някой и друг кубик от хайвера си. Всяка жена задължително отрича тя самата да е мръсница, а такава непременно е първата й приятелка, колежката, с една дума – другата. Но ако проявите малко хитрост и зададете по обходен път въпроса – къде е най-необичайното място, на което си правила секс, ще се изумите от отговорите. На полилея, върху хладилника, печката или пералнята, на пода, в антрето под закачалката, в килера до метлата с дългата дръжка, в асансьора, в клозета на службата, върху бюрото на шефа, в люцерната и т.н. и т.н.

И тук възниква естественият въпрос. След като по собствените им думи се оказва, че по дефиниция никоя жена не е курва, то какво са дирили всички тези почтени моми, да ги питам аз, по полилеите и в люцерната?

 

Но най-притеснителното не е това, че на някоя девойка може да й хрумне да си изуе бикините и да ощастливи случаен късметлия в телефонна будка. Най-стряскащата е любовта на всички дами към курвенските номера. Попитайте произволна дама какво повече харесва – дали секса или флирта, всяка ще посочи второто. Много гаджета са ми доверявали, че най-висшето щастие на жената било да докара до сексуална полуда човека, който й е харесал, след което в последния момент да не му даде.

За мъжа, като за всеки бозайник, крайната цел е пенетрацията. И колкото по-бързо стигне до нея, толкова по-добре. При жената проникването е само някаква подробност в пейзажа. За нея най-важна е играта, симулативното сексуално поведение. Когато мъжът изпразни патрондаша, за него не е срамно да заспи или да гледа тъпо в тавана, докато отново му се напълнят резервоарите и му дойде ищах за нови подвизи. При дамите не е така. За тях е кръвна обида някой да си помисли за тях, че не стават, пък било то дори и за миг. Затова просперират тв реклами, в които флиртуващи кокетки са с правилната марка превръзки и се бъзикат с пичаги, които така и не разбират, че няма да им се отвори парашутът. Поне до следващата овулация.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - има нещо вярно
22.12.2006 03:52
Съгласен съм с част от написаното, но от моя опит, жените не обичат курвенските номера, напротив, жените искат секс. Искат го повече от самите мъже! Само че, повечето мъже не знаят как да ги накарат да си кажат. Жената вижда нормален мъж, завежда го в спалнята си, иска малко "игра" ( която както е описано горе обожава ), а получава в замяна репликата "-Аре бе, няма ли да почваме?" и аз да бях жена и аз бих си тругнала точно преди да почнем, с отговор "-Не, Няма да почваме!"
цитирай
2. анонимен - po vqrnio ne6to nqma
24.12.2006 16:46
eiiii hora napravo mnogo se zabavlqvah dokato 4etoh tazi statiq :)))) po vqrno ne6to 4estno ne bqh 4el skoro, moga da spodelq i az 4e na 100% e vqrno vsi4ko:)) vsi4ki jeni sa absolutno ednakvi za tezi luji i tqhnoto " nemrusni6ko" mislene
hahahah mnogo qko naistina :) jeni zamislete se po vuporsa 4e naistina e taka :))))
4ao
цитирай
3. анонимен - И мъжете не сте цвете, но за момента не разполагаме с нещо по-добро,...
24.12.2006 20:18
...щото с вибратора не можем все още да си приказваме. Значи жените си падат малко курви, а мъжете си падат много, ама много курвари. Да, и ние обичаме хубави мъже, но знаем какви са немалка част от хубавите мъже...и то не задължително като сексуална ориентация, но по-често като характер, което е по-лошото.
И извинявайте но докато разбера на живо на кого каква му е патката и как я ползва, се ориентирам по такива второстепенни неща като интелект, чувство за хумор, държание, външност...и last but not the least...пари.
цитирай
4. анонимен - две популиарни лъжи
28.12.2006 01:23
Абсолютно вярно г-н Баров.Трябва да има повече такива статий в българското медийно пространство.Насадено мислене от сериалите и чалга боклуците който заливаттелевизията.Има и още нещо жените обичат да се правят на фаталнии да разберат дали може да им играеш по свирката.
цитирай
5. анонимен - има ли нещо вярно...
30.12.2006 14:26
Незнам... Но досега не сам чула някой мъж да харесва жена , която присвива колене и придърпва свенливо нощница надолу. Колкото по- освободена е в секса една жена, толкова повече мъжът до нея я желае. Всичко се върти около секса , другото е лъжа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: play
Категория: Забавление
Прочетен: 397806
Постинги: 61
Коментари: 14
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930