Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Статии и интервюта от българското издание на списание Playboy и вестниците "Монитор" и "Телеграф". Написани или подбрани от редактора Георги Неделчев.
Автор: play Категория: Забавление
Прочетен: 396805 Постинги: 61 Коментари: 14
Постинги в блога от 05.03.2008 г.
Кристина Димитрова: Искам бебе! Не мисля да се изрусявам и да слагам силикон, казва победителката в световния конкурс за най-секси дупе Кристина Стамболова / МОНИТОР - Криси, какви са ангажиментите ти, след като вече официално притежаваш най-сексапилното дупе в света?
- Снимки за списания, реклами. Пътувам много, защото снимам най-вече в Европа и по-конкретно на Балканите.
- Споделяла си, че си разочарована, понеже след като спечели конкурса, чуждите медии повече се заинтересуваха от тебе, отколкото нашите?
- Навсякъде по света ме отразиха по-добре, отколкото у нас. Народът ни е сеирджия и интригант, факт. Хората се интересуват повече от това Рени има ли си любовник или колко камъчета има Румънеца по микрофона си, отколкото, че българка е спечелила световен конкурс. И го казвам не защото съм аз. Дори да беше Мара от Пловдив или Гергана от Варна на моето място! Момиче, което е представило страната ни по този начин, което не спира да повтаря, че е горда с това, че е българка - е, България не се гордее с това. На повечето места ми отделиха каренце с миниатюрна снимка, докато в чужбина бях по кориците на списанията и първите страници на вестниците.
- Преди беше известна като гадже на Наско Михайлов, сега покрай тази титла май стана по-известна от него?
- Не мисля, че в България мога да стана известна колкото него. Виж, по света в момента съм по известна. Да, сега съм на гребена на вълната, докато за него този момент беше докато беше в "Ъп Даун" и водеше "Мело Тв Мания". Всеки си има един такъв връх и след това се пуска по течението на професията си.
- Какво ще правиш оттук нататък?
- Ще продължавам да работя като модел, искам и да кандидатствам тази година, да уча право или нещо, свързано с недвижимите имоти.
- Разпознават ли те вече хората, спират ли те за автографи?
- Много е забавно като се разхождам из моловете. Най-вече момчетата до към 25-26 години, като ме видят и почват да се побутват - ама това тази ли е, дай да я снимаме - и вадят телефоните. Мислят си, че не се усещам, а аз всичко виждам отразено във витрините. Никой обаче не се осмелява да дойде да ме заговори. Крача бързо и самоуверено и това, изглежда, ги държи на разстояние.
- Появи се на корицата на еротичното списание Maxim, това първите ти еротични снимки ли бяха?
- Да. Едновременно ми се обадиха от FHM и Маxim. Хареса ми повече офертата на Maxim - и като сесия, и като хонорар дори. Отдавна исках да заснема такава сесия, не съм от срамежливите въобще. Даже често съм си мислела колко по-лесно щеше да е, ако всички си ходехме само по гащички. В началото на снимките обаче бях доста притеснена, признавам си, имаше само мъже в стаята, и то ужасно много. Е, после се отпуснах и снимките се получиха добре.
- А договорът ти със Sloggi (фирмата за бельо, организатор на конкурса) не ти ли забранява да снимаш такива фотосесия?
- Не, но имаха условия, ако позирам за такива снимки, да съм с тяхно бельо и да не ми се виждат зърната на гърдите. А на пресконференцията обявиха на всеослушание - "От Playboy да забравят!" По принцип бих се снимала за тях, но само ако съм на корица, не на някоя вътрешна забутана страница.
- Страхотно съвпадение беше, че най-сексапилното мъжко дупе принадлежеше на гаджето ти Наско. Как се развиват нещата с него?
- Съвсем наскоро се разделихме. Сега отново излизам с бившия ми приятел. Много нараних Наско, когато си събрах нещата от апартамента, в който живеехме. Той беше детската ми любов. И не е виновен за нищо. Но просто се оказа, че с Антон ( настоящия - бел. ред.) връзката ни не е била изчерпана. Той е много силен мъж, оприличавам го на спартанец, за жена може и война да поведе. Мисля, че всяка нормална дама би искала да има такъв мъж до себе си. Трябваше да избира между мен и момичето, с което беше започнал да излиза. Избра мен, въпреки че нещата между тях бяха сериозни.
- Разкажи малко за новата стара любов?
- Знам, че съм единствената жена за него. На именния му ден, на 17 януари, му се обадих да му честитя. Тогава той ми каза - аз имам всичко, което един мъж може да иска, но смятам, че ти си достойна да си ми последна. Застинах при тези думи… Интересното е, че според църковния календар Антон и Атанас са братя. А в моя живот са баджанаци.
- И така, двете най-секси дупета в България са разделени. Как Наско ще си намери достойна партньорка, с която да те замени?
- По дупе може и да си намери, но по друго - не мисля. За мен лично най-голямото достойнство е естественото поведение. Не мисля, че една жена може да спечели нещо повече от това да я пожелаят за една нощ, ако залага на еротиката и перверзниченето пред камерата. Аз не залагам на това да се правя на секс-икона. Ако беше така, щях да се изруся, да си сложа 380 кубика силикон в гърдите, да тръгна по известните заведения, където да се пусна в режим "searching" и да си търся спонсор.
- Като стана дума за силикон, би ли си сложила?
- Възнамерявах да си сложа. Не че не си харесвам гърдите, но искам да стоят така повдигнати, все едно съм със сутиен. После се отказах, след като видях какво става с гърдите, ако си ги увеличиш, преди да родиш. Така че като си родя бебчето, тогава.
- Скоро ще направиш 20 години. Представяш ли си се като млада майка?
- О, да. Сега метаболизмът ми е много бърз, организмът ми е готов. Е, да - девет месеца ще трябва да отказвам ангажименти, но след като родя, за две седмици отново ще съм във форма.
- Значи сега работите за бебе?
- Не! Но ако стане, не бих го махнала. За мен е съвсем нормално на 21 години да имам бебе. От една страна, искам да бъде момиче, защото обичам момичетата, но предпочитам момче, защото обичам себе си.
- Какво по-точно означава това?
Искам момиче, защото те са по-нежни, повече се привързват към родителите си, въобще, всичко е по`. Но искам момче, защото медицински е доказано, че то разкрасява майката, докато момичето "смуче" от хормоните, кожата є се разваля, косата почва да капе. Това е така, защото момчето взима мъжките хормони от майката и тя става по-женствена, а за момичето - обратно. Леля ми е акушерка и затова съм толкова навътре в тази тема.
Категория: Забавление
Прочетен: 5506 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: play
Категория: Забавление
Прочетен: 396805
Постинги: 61
Коментари: 14
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Март, 2008  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31