Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Статии и интервюта от българското издание на списание Playboy и вестниците "Монитор" и "Телеграф". Написани или подбрани от редактора Георги Неделчев.
Автор: play Категория: Забавление
Прочетен: 397732 Постинги: 61 Коментари: 14
Постинги в блога от 08.02.2007 г.

Мъжете, които няма да имам

 

Няколко техники за подслаждане на кисело грозде


(статия на Симона Мирчева в рубриката ЖЕНИТЕ, Playboy #59, февруари 2007)

Не съм от камък, но има няколко категории фантастични мъжки екземпляри, които дори да ми ги поднесат овързани с панделки, любезно ще върна обратно. Удоволствието от неразопакования неустоим екземпляр може да бъде по-голямо, отколкото от изконсумирания. Първо - калява характера; второ - не предизвиква драматични разочарования; трето, но не и по важност - стимулира
eротичната област на въображението.

 

Да речем, по някаква свръхщедра приумица на съдбата в покоите ми ненадейно се изтъркули Джордж Клуни. Толкова е секси дори когато продава мартини, че живият паметник на френската елегантност Катрин Деньов излезе за малко от достолепието си, за да обяви на всеослушание: този мъж си струва труда. Аз бих задържала мартинито, а Клуни бих отпратила. По същия начин ще постъпя и с бонбона Хю Грант. Не е за вярване, но даже Джеръми Айрънс не искам да срещам в покоите си, въпреки че британският му акцент директно ми подкосява краката: “You wish you could trust yourself, dont you?”. С нечовешко усилие ще отпратя и Джон Малкович с целия му демоничен потенциал за разиграване на изтънчени перверзии.

Работата на звездните мъже е да функционират като машини за еротични фантазии. Няма какво да се размотават в реалността, където екзотичният Киану Рийвс, например, се оказал смущаващо нечистоплътен. Още не мога да се съвзема от новината, но съм благодарна, че я научих от пресата, а не в непосредствен контакт.

 

Без да притежава известността на гореизброените красавци, мъжът на приятелката ми също е неустоим. Навремето тя се оказа по-прозорлива и провидя в грозното пате бъдещия брадясал лебед с осанка на лъв. Сигурно ще бъде освежаващо да й го отмъкна за малко, но струва ли си заради няколко откраднати въздишки после две двойки да проливат потоци от сълзи като герои в латиносериал?

Изправена пред този труден избор, се сещам за историята на друга приятелка. Съседката, с която редовно споделяла готварски рецепти и женски неволи, хвърлила око на съпруга й. Задебнала го фризирана иззад пердето и щом се появявал след работа на хоризонта, грабвала нарочно приготвения боклук и се изстрелвала в асансьора. На партера го връхлитала, силно изненадана, и молела да я изчака във вертикалното возило - ей така, по съседски, - докато тя хвърли боклука. После използвала четирите етажа до апартамента му по най-ефективния начин. Авантюра за смет.

 

Като се замисля по-отговорно, не само мъжете на приятелките ми, ами всички неустоими чужди мъже накуп пак не си струват труда. Дори когато е най-безцветното същество на света, другата жена полепва като рибешки люспи по кожата му: общите им навици, общите им думи, целият любовно-плюшен зоопарк... Да нахлувам с взлом в руините му, да разчиствам останките от чужди зайчета, чужди оргазми и свади, за да отворя малко сценично пространство за своя романс? Сърдечно благодаря, оставям на вас...

Табу, естествено, са и по-младите, подчертавам - пълнолетни мъже. Че има нещо на ръба на педофилията в ухажването им, личи от сто километра. Бих казала, има и нещо вампирско. Най-лошото е, че има и нещо педагогическо. За да се добера до крехкото тяло на 20-годишен младеж, без да го купувам, най-напред би трябвало да си поговоря с него, нали така? Обаче той неизбежно ще знае по-малко от мен. Тогава ще започна да слагам по деветдесет и девет бележки под линия по всяка зачекната тема, с изключение на наградите на MTV. Вместо да се забавлявам и да прелъстявам, ще преподавам. Вместо стръвница, ще играя даскалица. Откъде накъде.

 

Оставени неразопаковани, в летливото състояние на разноцветни фантазии, изброените категории прекрасни мъже се отразяват положително на кръвообръщението, фигурата и еротичния тонус. При по-талантливите дами доброволният отказ от притежаване предизвиква и разнообразни творчески сублимации. Тези дами не се фрустрират до грозен развод от това, че техният Гуни не е като Клуни, или поне като мъжа на съседката. Те се вдъхновяват за съзидание: приготвят виртуозен гювеч, устройват бурен ренесанс в семейния секс, пишат любовна лирика, даже романи. За разлика от лисиците, жените имат цял сборник с рецепти за кисело грозде.

Категория: Забавление
Прочетен: 2676 Коментари: 2 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: play
Категория: Забавление
Прочетен: 397732
Постинги: 61
Коментари: 14
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Февруари, 2007  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728