Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Статии и интервюта от българското издание на списание Playboy и вестниците "Монитор" и "Телеграф". Написани или подбрани от редактора Георги Неделчев.
Автор: play Категория: Забавление
Прочетен: 397903 Постинги: 61 Коментари: 14
Постинги в блога от 20.12.2006 г.

Попитайте жените какви мъже харесват и какво мислят за моралния си облик. Каквото и да отговорят, обезателно ще ви преметнат

 

Две популярни лъжи

 

КИРИЛ БАРОВ


(статия от Playboy Forum #57, декември 2006)

Обикновено когато някой тарикат ти повтори десет пъти, че днес е вторник, можеш да бъдеш сигурен, че вече е станало петък. Очевидните неща няма смисъл да бъдат изтъквани, освен ако някой не иска нещо да те преметне. Така е и с жените.

Попитайте дамите какви мъже харесват и ще чуете една и съща опашата лъжа – че си падат по пичаги с чувство за хумор и с чувствителни души на теменуги. Което са пълни шменти капели. Избраникът може да бъде и грозноват, дори и беден като църковна мишка, но задължително трябва да ръси майтапи на поразия. Ами ако беше така, смешниците Кольо Анастасов или Георги Калоянчев щяха да имат много повече бройки, отколкото един Леонардо ди Каприо, например.


Знайно е какво харесват жените у мъжа – малкия задник, яката патка и още по-набъбналия портфейл. И за да не ги заподозрат, че са с мислене на мутреси, те от вторника правят петък и уж задълбават в характера. Но досега не ми е известно и една дама да се е овлажнила от хубавия характер на партньора си. А съм видял другото. Дори и свестни жени да правят даже невъзможното, само и само да се понравят на някой полуидиот с дебел врат (виж например фолк певиците). Виждал съм и другото - иначе свестни мъже, които малко да се позамогнат, веднага си купуват джипка, на която лепват номер с повтарящи се цифри. Просто, защото се досещат, че правейки се на борчета ще отметнат много повече бройки.

 

Другата много разпространена лъжа сред женското царство е – “аз не съм такава, за каквато ме мислиш!”. От скромния си опит с дамите съм се уверил, че в 101 процента от случаите, те са си точно такива, за каквито ги мислим. Знайно е, че повечето жени си падат малко курви. Това не е моя констатация, а го има и в Библията. Затова според светото писание, когато Ева и нейните посестрими влязат в репродуктивната си роля им се скъсват задниците от болка в буквален и в преносен смисъл. Докато в същото време Адамовци мяткат безгрижно питиета в бара, без да са загубили нищо в процеса, освен някой и друг кубик от хайвера си. Всяка жена задължително отрича тя самата да е мръсница, а такава непременно е първата й приятелка, колежката, с една дума – другата. Но ако проявите малко хитрост и зададете по обходен път въпроса – къде е най-необичайното място, на което си правила секс, ще се изумите от отговорите. На полилея, върху хладилника, печката или пералнята, на пода, в антрето под закачалката, в килера до метлата с дългата дръжка, в асансьора, в клозета на службата, върху бюрото на шефа, в люцерната и т.н. и т.н.

И тук възниква естественият въпрос. След като по собствените им думи се оказва, че по дефиниция никоя жена не е курва, то какво са дирили всички тези почтени моми, да ги питам аз, по полилеите и в люцерната?

 

Но най-притеснителното не е това, че на някоя девойка може да й хрумне да си изуе бикините и да ощастливи случаен късметлия в телефонна будка. Най-стряскащата е любовта на всички дами към курвенските номера. Попитайте произволна дама какво повече харесва – дали секса или флирта, всяка ще посочи второто. Много гаджета са ми доверявали, че най-висшето щастие на жената било да докара до сексуална полуда човека, който й е харесал, след което в последния момент да не му даде.

За мъжа, като за всеки бозайник, крайната цел е пенетрацията. И колкото по-бързо стигне до нея, толкова по-добре. При жената проникването е само някаква подробност в пейзажа. За нея най-важна е играта, симулативното сексуално поведение. Когато мъжът изпразни патрондаша, за него не е срамно да заспи или да гледа тъпо в тавана, докато отново му се напълнят резервоарите и му дойде ищах за нови подвизи. При дамите не е така. За тях е кръвна обида някой да си помисли за тях, че не стават, пък било то дори и за миг. Затова просперират тв реклами, в които флиртуващи кокетки са с правилната марка превръзки и се бъзикат с пичаги, които така и не разбират, че няма да им се отвори парашутът. Поне до следващата овулация.

Категория: Забавление
Прочетен: 5299 Коментари: 5 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: play
Категория: Забавление
Прочетен: 397903
Постинги: 61
Коментари: 14
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Декември, 2006  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031